FVD Presenteert: Land van Cuijk

Forum voor Democratie doet mee aan de verkiezingen in Land van Cuijk! Over minder dan een week kunnen de inwoners van de nieuwe fusiegemeente eindelijk kiezen voor échte verandering. Voor inspraak, voor een open en vrije samenleving. FVD stelt namelijk als enige partij een fundamenteel andere visie tegenover die van de gevestigde kartelpartijen. Er valt tijdens de aankomende herindelingsverkiezingen op 24 november dus voor het eerst écht iets te kiezen.

Geplaatst  854 Keer bekeken bijgewerkt 3 jaren geleden

Forum voor Democratie doet mee aan de verkiezingen in Land van Cuijk! Over minder dan een week kunnen de inwoners van de nieuwe fusiegemeente eindelijk kiezen voor échte verandering. Voor inspraak, voor een open en vrije samenleving. FVD stelt namelijk als enige partij een fundamenteel andere visie tegenover die van de gevestigde kartelpartijen. Er valt tijdens de aankomende herindelingsverkiezingen op 24 november dus voor het eerst écht iets te kiezen.

Om deze doelen te verwezenlijken, hebben we een fantastische lijst samengesteld!

Met veel trots presenteert FVD vandaag daarom de top 3 van de kandidatenlijst voor de herindelingsverkiezingen van Land van Cuijk. Dit zijn de mensen die het FVD-geluid op gemeenteniveau gaan vertolken - alle klassieke FVD-thema’s, gebaseerd op de lokale behoeften van de inwoners van Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

 

Image

Peter Verstegen (56 jaar)

"Ik wil de goede weg volgen - niet de makkelijke”

Peter staat te boek als een succesvol agrarisch ondernemer. Naast boer is hij onder meer natuurbeheerder, uitvinder en piloot. Hij heeft een brede interesse met een specialisatie in de thema’s milieu, klimaat, energie en gezondheid. Peter gelooft dat het huidige beleid op verkeerde aannames is gebaseerd, en verzet zich tegen angst-denken en deug-politiek. “Ik wil de goede weg volgen - niet de makkelijke. Dat betekent: stoppen met onhaalbare en onbetaalbare energie-, milieu-, natuur- en landbouwplannen, vechten voor vrijheid en democratie, en bovenal geen tweedeling in de samenleving.”

Marianne Akkermans (42 jaar)

“Laat de samenleving vrij en open”

Marianne is 42 jaar en komt uit een tuindersgezin. Ze is getrouwd met een boomkweker en is jarenlang werkzaam geweest als secretaresse. Naast zorg en onderwijs is corona voor haar een belangrijk thema. Ze ziet met lede ogen aan hoe de menselijke maat en zelfbeschikkingsrecht worden ondermijnd door de maatregelen, en wil de ongedwongenheid terugbrengen in de samenleving: “laat de samenleving vrij en open. Doe zoals we in het ‘oude normaal’ ook deden: bij klachten thuisblijven, en verder weer léven - ongeacht vaccinatiestatus. Deze tweedeling kent alleen maar verliezers, met kinderen als grootste slachtoffer.”

Marloes Kruiper (37 jaar)

“Als ik de gemeenteraad in ga, wil ik luisteren naar de wensen van kleine ondernemers uit de dorps- en stadscentra.”

De 37 jarige Marloes behaalde een MA Business Management en een MSc. Business Administration, en is gespecialiseerd Marketing Consultant. Daarnaast is Marloes werkzaam bij een dierenpraktijk en paardenpension. Om die reden vindt ze het belangrijk dat er meer aandacht naar een gezonde leefstijl en sport gaat. Daarbij hoort ook: geen QR code om ergens naar binnen te mogen gaan. “Als ik de gemeenteraad in ga, wil ik luisteren naar de wensen van kleine ondernemers uit de dorps- en stadscentra. Zij vormen het kloppende hart van onze gemeente.”


Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
1
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments