RIVM registreert de wappies

Vervolgens laat je een trol of een paar trollen dit viral gaan op het grote web, met wat stevige en negatieve lading

Geplaatst  5,918 Keer bekeken bijgewerkt 3 jaren geleden

Zo hé. Het gaat viral en de wappies stinken er feilloos in. Het is duidelijk dat er veel nieuwe wappies zijn, mensen die zichzelf “woke’ noemen. Maar hoe triest is dat mensen zich gaan uitschrijven bij het nieuwe systeem dat heet “mijn RIVM”. En uiterst slim gemaakt natuurlijk, want u schrijft zich niet alleen uit, maar via het inloggen met uw DIGID staat u meteen bij de overheid geregistreerd. Wat een prachtig en slim opgezet systeem. Vervolgens laat je een trol of een paar trollen dit viral gaan op het grote web, met wat stevige en negatieve lading. De nieuwe of leerling wappie springt hier meteen verbolgen bovenop en schrijft zich meteen uit. Dommerds! Jullie zijn er allemaal ingestonken. Er wordt nu gratis en voor niets een prachtige database gemaakt met anti-vaxxers, die vroeg of laat tegen u zal worden gebruikt. Heeft u zich uitgeschreven? Gebruik dan de geuzennaam wappie niet meer, u maakt het te schande! Slaap gerust verder, welterusten!

==

Deeljenieuws.nl is onderdeel van het censuurvrije vriendenplek.nl! Maak een gratis account en spreek ook in vrijheid!


Your reaction?

8
LOL
1
LOVED
3
PURE
0
AW
1
FUNNY
7
BAD!
2
EEW
2
OMG!
15
ANGRY
3 Comments

Eric Carr
Eric Carr

het is Gewoon je recht om je eigen gegevens te laten verwijderen . dit is gewoon bangmakerij laat je niet bang maken door dit bericht .

REPLY
Max1990
Max1990

Wat een negatieve post zeg! Ten eerste is het mijn grondrech om mijn privé gegevens te verwijderen uit elk bestaande base. Ten tweede is het niet toegestaan om een database bij te houden van de mensen die zich uitschrijven. Ten derde lijkt u meer op een complotwappie dan al de vrijheidstrijdende Snappie's bij elkaar. Kom dan zelf met een plan tegen de steeds meer overheersende Roverheid!

REPLY
Eric Carr

max1990 ben ik helemaal met jou eens dat dezen post negatief is .

REPLY