PCR-aankopen in China stegen maanden voordat de eerste bekende Covid-gevallen bekend waren

De aankoop door de provincie van polymerasekettingreactie- of PCR-testapparatuur, waarmee wetenschappers DNA-monsters kunnen amplificeren om te testen op infectieziekten of ander genetisch materiaal, schoot omhoog in 2019, met het grootste deel van de toename in de tweede helft van het jaar, het Australisch-Amerikaanse bedrijf Internet 2.0 gevonden.

Geplaatst  811 Keer bekeken bijgewerkt 3 jaren geleden

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-10-04/china-pcr-purchases-spiked-in-months-before-first-known-covid-cases-firm-says.

De aankoop door de provincie van polymerasekettingreactie- of PCR-testapparatuur, waarmee wetenschappers DNA-monsters kunnen amplificeren om te testen op infectieziekten of ander genetisch materiaal, schoot omhoog in 2019, met het grootste deel van de toename in de tweede helft van het jaar, het Australisch-Amerikaanse bedrijf Internet 2.0 gevonden. 

https://www.newsweek.com/china-purchased-mass-quantity-pcr-tests-months-before-first-reported-case-covid-1635505

Experts zeggen dat de gegevens erop kunnen wijzen dat de Chinese autoriteiten eerder dan december op de hoogte waren van een uitbraak van het coronavirus, of dat er meer aandacht was voor virologisch en pandemisch onderzoek in de laboratoria van Wuhan.

"Je kunt aan de andere kant van de trend zien dat je, beginnend in mei en helemaal tot december, een enorme toename van PCR-aankoopgegevens ziet. Een deel hiervan is misschien goedaardig, maar samen geeft het ons een trend die het officiële verhaal volledig uitdaagt dat de pandemie in december begon", vertelde cybersecurity-analist Robert Potter, die de gegevens beschikbaar stelde aan The Australian.

"Het laat ook zien dat er een aanzienlijke hoeveelheid inkoop is van het overheidsniveau, het PLA en het Center for Disease Control, evenals gevoelige laboratoria in de provincie Hubei."

 


Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments

  • PCR-aankopen in China stegen maanden voordat de eerste bekende Covid-gevallen bekend waren
  • Frank Polman