Full news conference: River Oaks doctor suspended from Houston Methodist over views on COVID-19

Een Houston Methodist-arts die in november in de schijnwerpers werd gezet nadat haar privileges waren opgeschort vanwege haar opvattingen over vaccins en vroege behandeling voor COVID-19, heeft plannen om een ​​rechtszaak aan te spannen tegen het ziekenhuissysteem.

Geplaatst  806 Keer bekeken bijgewerkt 2 jaren geleden

Een Houston Methodist-arts die in november in de schijnwerpers werd gezet nadat haar privileges waren opgeschort vanwege haar opvattingen over vaccins en vroege behandeling voor COVID-19, heeft plannen om een ​​rechtszaak aan te spannen tegen het ziekenhuissysteem. LEES VERDER:https://www.click2houston.com/news/lo...

HOUSTON – Een Houston Methodist-arts die in november in de schijnwerpers werd gezet nadat haar privileges waren opgeschort vanwege haar opvattingen over vaccins en vroege behandeling voor COVID-19, heeft plannen om een ​​rechtszaak aan te spannen tegen het ziekenhuissysteem.

Dokter Mary Bowden is een oor-, neus- en keelspecialist. Ze runt haar eigen privépraktijk, BreatheMD, maar was onlangs toegetreden tot het personeel van Houston Methodist. De arts, die beweert dat ze meer dan 2000 patiënten met COVID-19 heeft behandeld, zei dat ze een geweldige relatie had met Methodist totdat ze het niet eens waren met sommige van haar posts op sociale media over vaccinmandaten en behandelingen.

"De problemen met vaccins en ivermectine druisen echt in tegen de autonomie van de patiënt en hun recht om hun behandeling te kiezen," zei Dr. Bowden.


Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments

  • Full news conference: River Oaks doctor suspended from Houston Methodist over views on COVID-19
  • Frank Polman