Dag Corona?

Je ziet het ook aan de groeiende weerstand tegen de onzinnige testmaatschappij. De negatieve Hugo beweert dat hij ervan griezelt, daar waar hij zijn handtekening zet voor deze maatschappij

Geplaatst  1,168 Keer bekeken bijgewerkt 3 jaren geleden

Zo, het “wakker worden” is volop gaande in de samenleving. Het is prachtig om te zien dat mensen eindelijk hun ogen gaan openen en weer gaan spreken door massaal hun mondkapje af te doen. Ik geniet volop dat het gezond verstand wakker wordt uit een boze hypnose. Zoals altijd volgt er na een donkere periode weer licht, de dualiteit van het leven. Het één kan niet bestaan zonder het andere. Mooi om dit allemaal te mogen meemaken!

We komen weer bij elkaar op bezoek, omarmen elkaar weer, en genieten van elkaars aanwezigheid. Eigenlijk niks bijzonders, dit is gewoon zoals het leven bedoeld is! Een bekende van ons is een weekend weg geweest met zijn kinderen en kleinkinderen. Gewoon een huisje in het bos gehuurd en met een tiental mensen de BBQ aansteken en een gezellige tijd met elkaar beleven, mooi!

Een ander vertelde dat je bij de DHZ winkel zonder problemen naar binnen kan lopen om een doos schroefjes te kopen, top! Precies zoals het moet zijn, normaal!

Ook het aantal mensen dat een mondkapje draagt zie je afnemen, gelukkig, ze gaan weer zuivere schone lucht ademen, en hun hersenen voeden met zuurstof. Precies zoals een mens gemaakt is.

Afstand houden behoort ook vrijwel tot het verleden. Je ziet mensen weer in groepjes wandelen, gearmd en hand in hand. Hardlopers in groepjes, wielrenners achter elkaar. Goed zo, genieten maar!

Maar hoezo opeens deze ontwikkeling? Komt dat omdat de overheid onder druk de regels wellicht gaat versoepelen? Nee, natuurlijk niet! De overheid speelt hier geen enkele rol in. De overheid heeft geen enkele controle over het goede, het licht. De overheid heeft enkel controle over slechte; angstporno!

Het licht wat steeds uitbundiger gaat schijnen zet uw bio-fotonen aan het werk, en deze lichtstralen racen nu met een enorme snelheid door uw lichaam, en zorgen ervoor dat u nog maar één ding wil; leven! En uitbundig! Naar buiten, licht, zon, leven! Dat is wat we in essentie zijn. Ja, u ook!

Ze zorgen er tevens voor dat u het allemaal weer gaat “zien”, helder dan. U krijgt door het mooie weer al een lagere dosis hypnose via uw tv, en stapt naar buiten. De negatieve spiraal is omgedraaid naar een positieve. Blijf buiten, laat het groeien, laat de bio-fotonen hun werk doen, u aan het leven zetten!

Je ziet het ook aan de groeiende weerstand tegen de onzinnige testmaatschappij. De negatieve Hugo beweert dat hij ervan griezelt, daar waar hij zijn handtekening zet voor deze maatschappij. Heb al vaker geschreven over deze geestelijk gehandicapte man, hij zou zo snel als mogelijk met een dwangbuis moeten worden opgenomen! De man is levensgevaarlijk!

De negatieve overheid weet dit trouwens, en dat is de reden voor de versoepelingen. Zij weten als het leven zich op een natuurlijk manier opdringt dat er geen houden meer aan is. Maar pas op! De negatieve overheid spreekt over versoepelingen en niet over afschaffen. Als het straks weer september is en de verkopen van de papieren zakdoekjes stijgen weer, zijn de regels zo weer terug.

Daarom het devies; ga naar buiten met je geliefden, je vrienden en familie en hou dat vol! Laat het licht en de zon je bio-fotonen zo lang mogelijk hun werk doen! Doe meer kracht op dan je hebben kan, opdat we straks, als de bekende ‘R” weer in de maand terugkomt, we sterk genoeg zijn om “nee” te blijven zeggen!

Ik wens u een mooie zomer met veel licht, zon en een groeiende hoeveelheid bio-fotonen toe!

--

Wist je dat ook jij een gratis account kunt maken en je nieuws op het censuurvrije deeljenieuws kan plaatsen?

 


Your reaction?

0
LOL
4
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
2 Comments

❤️ Zohra ❤️
❤️ Zohra ❤️

Klopt helemaal ☺️

REPLY
Eric Carr
Eric Carr

helemaal waar dit bericht . ik vindt dit super

REPLY