Naast FVD worden nu ook Omtzigt en BBB geframed

Iedere dag kijk ik met meer verbazing naar de debatten in de Nederlandse 2e kamer. Ik was er al lang achter dat de debatten vanuit de regering totaal niet meer gaan over het welzijn van Nederland en haar burgers. Maar het gaat nu wel heel ver.

Geplaatst  902 Keer bekeken bijgewerkt 3 jaren geleden

Iedere dag kijk ik met meer verbazing naar de debatten in de Nederlandse 2e kamer. 
Ik was er al lang achter dat de debatten vanuit de regering totaal niet meer gaan over het welzijn van Nederland en haar burgers. Maar het gaat nu wel heel ver.
 

Zelfs als eigen partijgenoten uit bijv. de VVD met valide vragen komen en duidelijkheid vragen, is de minister kennelijk niet in staat om hier een duidelijk antwoord op te geven.

Als we kijken naar bijv. een Caroline van der Plas van de BBB. Zij heeft inhoudelijk hele goede argumenten. Valide argumenten. De enige reactie de het kabinet en verbonden  partijen kunnen geven zijn slap, inhoudsloos en ronduit fout.

Als we kijken naar de diverse oproepen van de heer Omtzigt om inzage in stukken, waar de 2e kamer recht op heeft, en wel binnen een redelijke termijn, dan wordt daar steevast op geantwoord ik heb het nu niet helder op mijn netvlies/geheugen maar we gaan erachteraan. (Rutte e.a.).

Vervolgens wordt er gesuggereerd dat Omtzigt voor de coronapas zou zijn. Ook niet waar. Omtzigt is fel tegenstander. Omtzigt is alleen voorzichtig met het rigoreus loslaten van de maatregelen. 

Dus dit gaat al lang niet meer om het FVD of de PVV. Trouwens de FVD wordt niet meer geframed als fascistisch maar is nu gepromoveerd als wappie. En dat is bijzonder. Hoe kan een zgn fascistische partij plotseling een wappie partij worden. Hoe kan het FVD ineens van racistisch een partij worden die tegen discriminatie en uitsluiting is. Denk er maar eens over na. Dat is bijna onmogelijk. De aanhangers zijn niet veranderd. Nee de framing is aangepast. Het FVD is nooit fasistisch of racistisch geweest. Het FVD mag trots zijn op haar nieuwe status. Een wappie is een kritisch denker die verder kijkt dan de standaard media propaganda. Die op zoek is naar de waarheid.

En zo kan ik nog wel even doorgaan.

De enige reden die ik nu zie waarom de regering constant de 2e kamer traineert, waarom de maatregelen in stand worden gehouden, terwijl steeds meer mensen de onzin ervan zien, is de enorme angst van het aan het licht komen van de gigantische chaos en onkunde die door onze regering tentoon wordt gespreid.

Ik ga mijn eigen omgeving maar na. Bijna alle arrogante mensen die ik ken zijn arrogant omdat ze onzeker zijn. Ze verbergen dingen, liegen, verzwijgen, en uiteindelijk blijken ze een gigantische puinhoop achter te laten.

Onkunde in combinatie met arrogantie en oneerlijkheid is de doodsteek voor de Nederlandse democratie.

Ik ben ervan overtuigt dat als de regering ooit het veld mag ruimen. De volgende regering nog tientallen jaren bezig zal zijn met puin ruimen.

Daarom is ook de huidige coalitie gedoemd tot elkaar. Van het CDA hoeven al lang niets meer te verwachten. Deze partij is verworden tot het Sodom en Gomorra van de politiek. HaatApps komen regelmatig voor. Opportunisme en zelfverijking vieren hier hoogtij.  We kunnen kort zijn er is geen CDA meer. Van de CU is het ook een zwaktebod. Hoe kun je beweren een Christelijke Partij te zijn als je danst naar de pijpen van de duivel? Als je meedoet aan het toestaan van injecties onder Dwang en of drang? Ik kan er met mijn verstand niet bij.

En dus wordt er vervolgens alles aan gedaan om de andere partijen zwart te maken te framen, in discrediet te brengen. Dit alles om een rookgordijn om de onkunde te creeren.

En wat doet onze reguliere media. Die staan aan de zijlijn of doen mee. Want ja als media moeten we met een mond met de regering mee praten. 


Your reaction?

0
LOL
3
LOVED
0
PURE
1
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments