Klaus Schwab schuift Sigrid Kaag naar voren

Klaus Schwab schuift Sigrid Kaag naar voren als opvolger Rutte. Wie is Sigrid Kaag?
De 58-jarige Sigrid Kaag heeft de macht van de WHO en ’t World Economic Forum weer vergroot. 
In 2017 trad ze toe tot kabinet-Rutte III na een jarenlange carrière bij de Verenigde Naties. Voor het grote publiek was ze toen een onbekende.

Geplaatst  4,400 Keer bekeken bijgewerkt 3 jaren geleden

https://www.dinekevankooten.nl/archief/klaus-schwab-schuift-sigrid-kaag-naar-voren/

Klaus Schwab schuift Sigrid Kaag naar voren als opvolger Rutte. Wie is Sigrid Kaag?
De 58-jarige Sigrid Kaag heeft de macht van de WHO en ’t World Economic Forum weer vergroot. 
In 2017 trad ze toe tot kabinet-Rutte III na een jarenlange carrière bij de Verenigde Naties. Voor het grote publiek was ze toen een onbekende.

Kaag werkte jarenlang bij de Verenigde Naties als diplomaat. Ze brak in 2013 internationaal door toen ze namens de Veiligheidsraad de ontwapeningsmissie in Syrië leidde. Ze was lijsttrekker voor D66 tijdens de verkiezingen van 2021.

Sinds kort heeft kaag de ambitie om de eerste vrouwelijke premier van Nederland te worden. Uit de manier waarop ze nu ineens naar voren wordt geschoven in de media blijkt dat dit ook het plan is van hogerop, zeker nu Rutte een berg aan ellende en van schandalen achter zich heeft gelaten.

auteur: NieuwsReactie
datum: 18 maart 2021
website: https://nieuwsreactie.nl/klaus-schwab-schuift-sigrid-kaag-naar-voren-als-opvolger-rutte/

Miljoenen in D66 Campagne
Een artikel van Emerce laat zien dat D66 €3,4 miljoen heeft uitgegeven aan traditionele offline advertenties tussen januari en maart 2021. Het grootste bedrag van alle politieke partijen. The Great Reset heeft natuurlijk prioriteit en aan geld geen gebrek bij het World Economic Forum, sinds zij Sigrid Kaag pushen lijkt er geen brug te ver.

In vergelijking:
Fvd: 149.499 euro, CDA: 115.033 euro PVV: 38.000 euro
Kortom: Marketing loont.

Uit de stijging in zetels voor de partijen uit het demissionaire kabinet blijkt de Nederlandse kiezer weinig empathie te hebben met slachtoffers van de toeslagenaffaire en de Corona doden door de trage, inconsistente en achterhaalde besluiten van het kabinet in samenwerking met het OMT/RIVM.

Sigrid Kaag opgegroeid in Zeist.
Sigrid Kaag komt ter wereld in Rijswijk en groeit op in Zeist. Haar vader is musicus, haar moeder onderwijzeres. Als Kaag zes jaar oud is, overlijdt haar broertje kort na zijn geboorte. “Dat was een enorm verdriet voor mijn ouders en dat heeft een stempel gedrukt op ons gezin”, aldus Kaag tegen EO-platform Lazarus.

Kaags Leven op de kop
Begin jaren zeventig staat het leven van het gezin opnieuw op z’n kop als artsen bij Kaags moeder een hersentumor vaststellen. Ze ondergaat meerdere operaties waarvan niet zeker is of ze die zal overleven. Uiteindelijk raakt ze deels doof en blind en moet opnieuw leren lopen en praten.

Juist in die periode raakt Kaags vader zwaar overspannen en depressief. Hij wordt opgenomen in een sanatorium.

Met twee ernstig zieke ouders brengt de 12-jarige Kaag noodgedwongen een half jaar door bij een pleeggezin: de ouders van een vriendinnetje van het hockeyteam. Haar zus komt in een ander gezin terecht en gaat ook naar een andere school.

“Het is fijner als je gezonde ouders hebt die overal bij betrokken zijn. Maar als dat niet zo is, dan word je vroeg geleerd om alleen door te gaan, om om te gaan met tegenslagen”, zei Kaag ooit over haar jeugd tegen de Volkskrant.

Geheim huwelijk Sigrid Kaag met Palestijn Anis Al-Qaq
Sigrid Kaag is getrouwd met Anis Al-Qaq. Anis Al-Qaq is jarenlang politicus voor de Fatah, een Palestijnse partij die door onder meer Amerika en de Europese Unie als ‘terroristisch’ wordt bestempeld. Ook was Anis schaduwminister voor gezondheidszorg voor de PLO, de beweging van leider Yasser Arafat. Tegenwoordig is hij echter Palestijns ambassadeur in Zwitserland.

Anis Al-Qaq en Sigrid Kaag trouwden in 1993 in het geheim in Jeruzalem, nadat ze elkaar nog geen jaar eerder hadden leren kennen in het Midden-Oosten toen Sigrid daar op werkbezoek was. Toen de relatie bekend werd bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken moest ze afstand doen van haar vertrouwensfunctie.

Sigrid Kaag woont in Den Haag
Sigrid Kaag woont op de Cornelis Jolstraat 12 in Den Haag in de visserijbuurt in een herenhuis uit 1906 van 181 m2 met een geschatte waarde van € 847.000 tot 895.000. Opvallend is daarbij het energielabel G, terwijl D66 zich richt op energiezuinige en duurzame woningen.

Het Geheime Huwelijk
Uit gegevens van het Kadaster blijkt Sigrid haar woning in Den Haag zonder haar man Anis te hebben gekocht. Sterker nog, de burgerlijke staat van Sigrid staat als volgt omschreven: ‘ongehuwd en geen geregistreerd partnerschap (ten tijde van de verkrijging)’. Desondanks vertelt Sigrid in gesprek met Frank Evenblij toch echt getrouwd te zijn met haar man Anis: ‘We zijn 26 jaar getrouwd, hebben vier kinderen en zijn nog steeds bij elkaar.’

Sigrids woordvoerder Chris Bakker laat weten: ‘Sigrid Kaag is officieel getrouwd, maar het klopt dat in het Kadaster ‘ongehuwd’ staat bij burgerlijke staat. Dat heeft een administratieve reden: Sigrid is in 1993 in Israël getrouwd. Ze heeft dat destijds ook aangegeven bij de gemeente Den Haag. Bij terugkeer in Nederland in 2017 heeft ze opnieuw aangegeven dat ze getrouwd is. Ze had daarvoor een gelegaliseerde vertaling van een kopie van de Israëlische trouwakte nodig en kreeg het advies om dit in Israël te regelen. Dat is er nog niet van gekomen. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze niet erg staat te springen om hiermee naar buiten te treden. Zolang dit niet formeel is geregeld, staat minister Kaag als ‘ongehuwd’ in de basisregistratie.

Sigrid Kaag staat ook bekend om haar talenknobbel. Mede dankzij haar relatie met man Anis Al-Qaq spreekt ze vloeiend Arabisch, maar ook het Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Duits beheerst ze uitstekend.

Terroristen betaald met Nederlands belastinggeld
Nederland was gewaarschuwd voor banden tussen Palestijnse terroristen en de hulporganisatie UAWC, die subsidie kreeg van het ministerie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

De UAWC zou banden hebben met het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP). Laatstgenoemde groepering werd in 1997 door de Verenigde Staten aangemerkt als terreurorganisatie en staat ook op de terreurlijst van de Europese Unie.

Sigrid Kaag verantwoordelijk betaling terroristen
Het salaris van de twee verdachten van de dodelijke bomaanslag werd lange tijd deels betaald dankzij subsidies die de Nederlandse minister voor Ontwikkelingssamenwerking verstrekte. Ook hadden de twee een pasje van de Nederlandse vertegenwoordiging in de Palestijnse gebieden.

Verantwoordelijk minister Kaag schortte afgelopen juli de subsidies aan de UAWC op. Sinds 2007 financiert Nederland de unie. De UAWC was 11,7 miljoen euro toegekend voor de periode 2017 tot 2021. Daarmee stimuleert de organisatie de professionalisering van Palestijnse boeren door onder meer hergebruik van regenwater.

Belangrijke rol in contact met elitaire organisaties VN/WHO/WEF
Kaag startte in 1994 als adviseur bij de Verenigde Naties waarbij ze werkte vanuit Khartoum in Sudan. Van 1998 tot 2004 was ze “Chief of Donor Relations for the International Organization for Migration” en “Senior Programme Manager” bij het kantoor voor externe relaties van het UNRWA in Jerusalem. Met haar werk in het Midden-Oosten had zij te maken met bezette gebieden in Palestina, Libanon, Jordanië en Syrië.

Vanaf 2018 heeft Kaag een rol in de samenwerking tussen de World Bank en de WHO Global Preparedness Montoring Board (GPMB).
In 2019 trad ze toe tot de “High-Level Group on Humanitarian Investing”, van het World Economic Forum van Klaus Schwab.

Nu al terugkrabbelen van puur populistische uitspraak

Na de verkiezingsresultaten in het voordeel van D66 sorteerde Sigrid Kaag al vrolijk voor op het OMT-advies van het Catshuisoverleg. “Die avondklok? Die moet er heel snel af”, zei Kaag vrijdag voor het oog van de camera’s. Met de aanstaande omschakeling naar de zomertijd ‘wordt het nog lastiger’. Kaag vreesde dat met het ingaan van de zomertijd, komende zondag, vooral jongeren moeite hebben zich hieraan te houden. “De rek is er bij veel mensen uit”, zei ze.

Niet veel later kwam naar buiten dat er 7400 nieuwe besmettingen waren gemeld in de 24 uur daarvoor. Niets alarmerends aangezien het besmettingspercentage al daalt sinds vorig jaar oktober. De media vergeten dit echter te vermelden. Met deze cijfers krabbelde Kaag echter snel terug en heeft ineens spijt van haar hoopvolle uitspraken.

Ze heeft een aantal ministers laten weten dat ze iets te kort door de bocht is geweest met haar uitspraken. Ze had zich niet ‘zo handig uitgedrukt’ waardoor de uitspraak ‘een verkeerde indruk maakte’.


Your reaction?

1
LOL
2
LOVED
0
PURE
0
AW
1
FUNNY
4
BAD!
4
EEW
1
OMG!
8
ANGRY
0 Comments