News
28, Mar 2022 08:05 AM
News
25, Feb 2022 05:48 PM

Onafhankelijk Nieuws stopt per 1 oktober 2024: Een afscheid en dankwoord

Onafhankelijk Nieuws stopt per 1 oktober 2024 vanwege veiligheidsrisico's door gebrek aan scriptupdates. Gebruikers wordt aangeraden hun content voor die datum te downloaden.

Geplaatst  101 Keer bekeken bijgewerkt 25 dagen geleden

Met pijn in ons hart moeten we mededelen dat Onafhankelijk Nieuws per 1 oktober 2024 zal stoppen. Deze beslissing komt voort uit het feit dat de makers van het script waarop onze website draait al drie jaar geen updates meer hebben uitgebracht. Deze situatie brengt veiligheidsrisico's met zich mee, en wij willen de veiligheid van onze gebruikers vooropstellen.

We raden alle gebruikers aan om hun content vóór 1 oktober te downloaden. Na deze datum zullen we de website beëindigen en alle data verwijderen. Het is voor ons een moeilijke beslissing geweest, maar we vinden het van cruciaal belang om de privacy en veiligheid van onze gebruikers te waarborgen.

We willen van deze gelegenheid gebruikmaken om iedereen die de afgelopen jaren een bijdrage heeft geleverd aan Onafhankelijk Nieuws, hartelijk te bedanken. Jullie inzet en betrokkenheid hebben van deze website een waardevolle bron van informatie gemaakt.

Nogmaals, zorg ervoor dat je jouw content tijdig downloadt. We waarderen jullie begrip en steun in deze overgangsperiode.

Met vriendelijke groet,

Het Onafhankelijk Nieuws Team


Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments

  • Onafhankelijk Nieuws stopt per 1 oktober 2024: Een afscheid en dankwoord
  • Rudy Deelen (TeamVriendenPlek)